Tamamlanan Çalışmalar

Kalite Komisyonu Toplantısı

19.02.2020 tarihinde Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Kalite Komisyonu Toplantısı

05.02.2020 tarihinde Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Kalite Komisyonu Toplantısı

22.01.2020 tarihinde Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Kalite Komisyonu Toplantısı

15.01.2020 tarihinde Kalite Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Kalite Komisyonu Toplantısı

02.01.2020 tarihinde Komisyon Başkanları Toplantısı yapıldı.

Kalite Komisyonu Toplantısı

02.01.2020 tarihinde Kalite Komisyonu tarafından Kurum İç Değerlendirme Komite Toplantısı yapıldı.

24 Haziran 2019

YÖKAK Dış Değerlendirme Komisyon Başkan ve Üyeleri Üniversitemizi değerlendirdiler.Kendilerine teşekkür ederiz.

24 Haziran 2019

YÖKAK Dış Değerlendirme Komisyonu Başkan ve Üyeleri Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'ne ziyarette bulundular.

24 Haziran 2019

YÖKAK Dış Değerlendirme Komisyon Başkan ve Üyeleri Üniversitemiz Genel Sekreteri, Daire Başkanları ve Müdürleri ile toplantı yaptı.

24 Haziran 2019

YÖKAK Dış Değerlendirme Komisyonu Başkan ve Üyeleri Üniversitemiz Dış Paydaşları ile toplantı yaptı.

23 Haziran 2019

YÖKAK Dış Değerlendirme Komisyonu Başkan ve Üyeleri ile Üniversitemiz Senato Üyeleri ile toplantı yaptılar.

23 Haziran 2019

YÖKAK Dış Değerlendirme Komisyonu Başkan ve Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Kerim GÜNEY'İ makamında ziyaret ettiler.

21 Haziran 2019

tarihinde Akademik ve İdari Personele Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

23 Mayıs 2019

tarihinde YÖK Kalite Komisyonu Değerlendirme Ekibi ile Üniversitemizde ilk toplantımızı gerçekleştirdik.

9 Mayıs 2019

Akademik ve İdari Personele Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Kalite Komisyonu Toplantısı

Kalite Komisyonu tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporuna son şeklini verme çalışmaları devam ediyor.

Yukarı